• Erkende-loodgieter
  • Geen-voorrijkosten
  • Gratis-offerte
  • banner-050loodgieter

Service en onderhoud

Service en Onderhoud

Onderhoud van uw cv ketel is zeer belangrijk, niet alleen voor uw veiligheid maar ook voor uw portemonai, een goed onderhouden cv ketel is zuinig in het gebruik. Onze erkende CV Monteurs nemen het onderhoud aan uw toestel uiterst serieus. Zij voeren het onderhoud elke 12 maanden uit. Bij dit onderhoud wordt het toestel schoongemaakt en gecontroleerd op de juiste werking en afstelling.Ook controleren zij elk jaar de verbranding en daarbij hebben wij extra aandacht voor  de uitstoot van koolstofmonoxide (CO). Onze CV ketel monteurs beschikken hier voor over de modernste meetapparatuur die elk jaar gekalibreerd wordt. Zo weet u zeker dat u veilig, comfortabel en zuinig uw huis en warm tapwater verwarmt.Mocht er zich een storing in uw toestel voordoen dan belt u 050-2110375 en wij verbinden u direct door met de eerst beschikbare CV monteur. deze is snel ter plaatse om het probleem volledig op te lossen. Wij zijn hiervoor 24 uur per dag te bereiken. De CV monteurs werken op afspraak, zodat u geen dag of dagdeel hoeft thuis te blijven om te wachten op de monteur. Ook is het mogelijk om het onderhoud in de avonduren te laten uit te voeren. Dus ook voor CV ketel Onderhoud belt u 050loodgieter Groningen op 050-2110375 

Spoed

Loodgieter Groningen belt u als u met spoed een loodgieter nodig heeft. Wij behandelen alle binnenkomende telefoontjes met spoed.
Onze erkende loodgieters staan direct voor u klaar. Ook buiten onze reguliere werktijden (tussen 8 en 18 uur). Indien de werkzaamheden
voor 8 uur 's ochtends en na 18 uur 's middags of in het weekend dienen te gebeuren, hanteren wij een scherp, maar hoger tarief.

Dagelijks tussen 08.00 uur en 17.00 uur € 75,--* incl. 21 % BTW per uur en inclusief voorrijkosten en exclusief materialen.

Door de week tussen 17.00 uur s'middagsen en 08.00 s'ochtends 100% toeslag

Weekeind tarief 100% toeslag

* LET OP BIJ VERSTOPPING KAN EEN ANDER TARIEF VAN TOEPASSING ZIJN. DIT IS AFHANKELIJK VAN DE SOORT EN AARD VAN DE VERSTOPPING.

* Het eerste uur dient u volledig te voldoen.

Denk hierbij aan lekkages, verstoppingen CV ketel storingen en of andere nood situaties die in de provincie Groningen met spoed verholpen dienen te worden.

Onze loodgieters proberen altijd de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, en zullen alleen de hoognodige reparaties uitvoeren, tenzij u dit anders wenst. Tijdens de reguliere werktijden maken wij de klus af, zodat u niet onnodig op kosten wordt gejaagd. Dit kunt u allemaal bespreken met de aan u doorverwezen erkende loodgieter.

De loodgieter geeft u van te voren een vrijblijvende en heldere prijsopgaaf. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Dus ook met spoed 050 loodgieter groningen

 

Hoe werkt het?

050 Loodgieter Groningen helpt u met SPOED bij lekkage, CV Ketel storing en of vervanging, verstopping, en reparatie en of aanpassing van uw toilet en of douche en of leidingwerk. Bel 050-2110375

050 Loodgieter Groningen helpt u graag en met spoed met al uw storingen, verstoppingen, lekkages en reparaties, 050 Loodgieter Groningen helpt u graag. Het is al vervelend genoeg als de cv ketel het begeeft, of het toilet waarin u uw zuur verdiende geld ziet wegstromen. 

050 Loodgieter rekent af met deze problemen. Om de kosten voor u zoveel mogelijk te beperken, adviseren wij u van te voren over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld of de reparatie van uw ketel raadzaam is gezien het verbruik, de kosten van de reparatie en de leeftijd van uw CV ketel. Als het niet verstandig is om uw huidige ketel te repareren, dan kan de loodgieter u direct een passend advies en aanbieding doen voor een nieuwe CV ketel. De loodgieters waar wij mee werken hanteren een vast uurloon en rekenen geen voorrijkosten, alleen het eerste uur. Daarbij brengen wij u in contact met loodgieters en installatie bedrijven, die langer dan 10 jaar bestaan en hun bedrijf gevestigd hebben in de provincie Groningen. Deze bedrijven leveren alle merken CV ketels en kunnen alle merken ook repareren. Zij kunnen u derhalve voorzien van een eerlijk en oprecht advies waarbij uw belang op de eerste plaats staat. CV ketel storing Groningen bel 050 loodgieter.

CV Ketel

CV Ketel Groningen

CV ketel stuk? En bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel? En wilt u graag een offerte, 050 Loodgieter Groningen brengt u graag in contact met de cv ketel specialisten van Groningen. Zij kunnen alle reguliere merken leveren tegen de scherpste tarieven. De merken die zij o.a. verkopen zijn Vaillant, Remeha, Nefit, Bosch, Intergas, AWB, Itho, Atag en Daalderop. U kunt kiezen uit een HR Combiketel, een VR Combiketel, een HR of VR Soloketel. De deskundige en erkende loodgieters adviseren en helpen u graag. 

050 loodgieter Groningen brengt u in contact met de specialist die u de beste en zuinigste CV ketel tegen de scherpste tarieven kan leveren, of u nu op zoek bent naar een CV ketel met of zonder warmwatervoorziening, met open of gesloten verbranding. Zij leveren alle merken CV ketels, waarbij uw nieuwe ketel wordt geleverd en gemonteerd. Service en advies staan bij ons centraal. Onze loodgieters zijn zeer deskundig en kunnen u uitstekend adviseren over de keuze en aanleg van uw CV ketel. Belt of mailt u 050 loodgieter gerust voor een geheel vrijblijvende prijsopgaaf.

Bent u toe aan een nieuwe ketel maar kunt u deze niet in een keer betalen, belt u gerust,  050 loodgieter Groningen informeert u graag over de huurkoop mogelijkheden.

BEL VOOR EEN CV KETEL OFFERTE IN GRONINGEN 050 LOODGIETER 050-2110375 ( GOEDKOOPSTE AANBIEDING VAN GRONINGEN)

 

050 Loodgieter staat met spoed voor u klaar in de gehele provincie Groningen.
Wij zijn U graag van dienst met het oplossen van lekkages, verstoppingen, cv ketel storingen, en alle voorkomende loodgieters werkzaamheden in de onderstaande gemeenten: